Predstavljanje liste Desne lige za VII. izbornu jedinicu

27. lip 2020. Iz medija

Koalicija Desna liga je 27. lipnja u Delnicama predstavila svoje kandidate za VII. izbornu jedinicu za nadolazeće parlamentarne izbore. Koalicija obuhvaća stranke Neovisni za Hrvatsku, Hrvatska stranka prava i Generacija obnove, a nositelj liste za VII. izbornu jedinicu je Frano Čirko, predsjednik Generacije obnove.

Frano Čirko obratio se medijima, ukratko predstavio program koalicije i kandidate s liste, dotičući se gorućih tema kao što su ilegalne migracije, iseljavanje mladih i zaštita života od začeća.

“Nama zaštita hrvatskih granica nije floskula koju izgovaramo reda radi, već ta zaštita podrazumijeva uvođenje potpune kontrole nad našim granicama po uzoru na susjednu nam Mađarsku i Sloveniju.”

“Također opasnost masovne imigracije ne proizlazi samo iz ilegalnih migracija kakve vidimo u Gorskom kotaru, već i iz legalnih migracija. Masovni uvoz migranata, poglavito neeuropskih, u zemljama Zapada pokrenuo je proces zamjene stanovništva, te je od zapadnoeuropskih država stvorio izrazito nesigurna društva.”

Snimak predstavljanja liste možete vidjeti na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/desnaliga/videos/286959269322552/.